wallpaper

Slaap, een basisbehoefte

Slaap is de basis van een gezond leven en daarmee nét zo belangrijk als eten, drinken en ademhalen. Als deze basis onder uw leven al langere tijd ontbreekt, maak dan een afspraak met ons op via e-mail of telefoon en kom langs in onze praktijk aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort!

Vraag ons om hulp!

Nyx zorg voor slaap

Slechte slaap is zeer ontregelend op alle gebieden van uw leven, zowel lichamelijk als psychisch kunnen zeer ernstige problemen ontstaan. Deze worden vaak onderschat. Heeft u last van slaapproblemen of slikt u slaap medicatie? Dan bent u bij ons welkom voor hulp. We hebben jarenlange ervaring in het diagnosticeren en behandelen van slaapproblemen. Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop.

We zijn een maatschap voor complementaire verpleegkundige zorg bij slaapproblemen en pijnklachten. We diagnosticeren en behandelen via de unieke Nyx methode®. We starten altijd met het in kaart brengen van uw slaapkwaliteit. Dit doen wij door middel van een actigrafie (het meten van de slaap). De behandeling wordt afgestemd op de uitkomst van de actigrafie en op uw persoonlijke situatie.

Onze behandelingen kunnen bestaan uit een breed scala aan complementaire verpleegkundige interventies, zoals adviseren met betrekking tot een juiste slaaphygiëne, het geven van slaaptraining, Healing Touch, etherische olie-therapie, kruidentherapie, massages en aandachtgerichte gedragstherapie.

Ook diagnosticeren we slaapproblemen en pijnklachten in de zorg. Daarnaast geven we  scholingen in het werken met en interpreteren van actigrafie en verschillende pijnschalen.

Dus heeft u slaapproblemen of pijnklachten dan bent u bij ons van harte welkom. Maar ook als zorgprofessional bent u welkom voor diagnostiek, advies en scholing.